/ / / / Gigaset N720 DM Pro DECT Manager (100 users)

Gigaset N720 DM Pro DECT Manager (100 users)

406,20

Om het Gigaset N720 IP Pro DECT systeem te installeren heeft u één DECT Manager nodig en minimaal één Gigaset N720 Basisstation.

Artikelnummer: S30852-H2315-R101 Categorieën: ,

Beschrijving

Het DECT IP Multicell systeem voor naadloze mobiele communicatie in het midden- en kleinbedrijf.

Het Gigaset N720 IP Pro DECT Multicell systeem bestaat uit twee elementen: het basisstation N720 IP PRO basisstation en de N720 DM Pro, de DECT Manager. Op de DECT Manager kunnen tot 30 basisstations en 100 handsets worden aangesloten, waardoor draadloze communicatie met naadloze handover en roaming op locatie mogelijk is. Hierdoor profiteren medewerkers van kleine tot middelgrote ondernemingen overal op kantoor van de voordelen van draadloze communicatie. Dankzij Power over Ethernet (PoE) is extra stroomvoorziening niet meer nodig (standaard niet meegeleverd). Het N720 IP Pro DECT Multicell systeem ondersteunt de nieuwste generatie Gigaset Pro handsets, waardoor gebruikers draadloos kunnen telefoneren met uitstekende HD geluidskwaliteit.

Het Gigaset N720 IP Pro DECT Multicell systeem kan worden uitgebreid tot 100 handsets en 30 basisstations, zodat tot 30 parallelle gesprekken en 8 simultane gesprekken per basisstation mogelijk zijn. Er is een groot aanbod van compatibele Gigaset Pro handsets leverbaar voor uiteenlopende zakelijke omgevingen. En het N720 DECT IP Pro systeem is gegarandeerd compatibel met toekomstige handset generaties van Gigaset.

Het Gigaset N720 IP Pro Multicell systeem is perfect toegesneden op de Gigaset T500 Pro- en T300 Pro IP telefooncentrales, die over Computer Telephony Integration (CTI), zero-touch autoprovisioning en uitstekende compatibiliteit beschikken. De configuratie verloopt uiterst snel en soepel dankzij de intuïtieve webgebaseerde interface, XML-gebaseerde configuratiebestanden, provider profielen en de ondersteuning van standaardprotocollen. Het DECT Multicell systeem is ook compatibel met andere IP telefooncentrales en kan worden aangesloten op IP-Centrex providers. De N720 SPK Pro (Site Planning Kit) is een handig hulpmiddel/meetkoffer voor de bepaling van het aantal basisstations/zenders om een goede dekking te kunnen bepalen (prijs op aanvraag).

Dankzij de rechtstreekse toegang tot online openbare en bedrijfstelefoonboeken is het beheer van telefoonboekvermeldingen heel eenvoudig,  ook als u onderweg bent. Gebruikers hebben toegang tot online informatie en ontvangen tekstberichten via de e-mailreader.

  • Naadloze handover en roaming
  • Tot 100 gebruikers/SIP accounts/handsets
  • Uitstekende HD geluidskwaliteit met HDSP
  • Tot 30 basisstations
  • Tot 30 parallelle gesprekken
  • 8 simultane gesprekken per basisstation (4 in G.722 HDSP™ mode)
  • Lokaal bedrijfstelefoonboek en openbare online telefoonboeken (De Bedrijvengids en De Gouden gids)
  • E-mailreader
  • Professionele configuratie met zero-touch autoprovisioning
  • Power over Ethernet.