/ / / / Gigaset SL910 Metal

Gigaset SL910 Metal

136,99

De eerste full touch telefoon voor thuis! Beleef een nieuwe wereld van telefonie op de touchscreen telefoon die high-end design combineert met intuïtieve functionaliteit.

De invoering van de Gigaset SL910: de eerste Gigaset huistelefoon met een full-touch gebruikers interface op een groot, 3,2 “ gebruikersvriendelijk touchscreen. De wereld van thuistelefonie bereikt een nieuw niveau met dit elegante toestel met een echt metalen frame en lader. Geniet van thuistelefonie als nooit tevoren met de touchscreen telefoon die geavanceerde technologie en aantrekkelijk design combineert: de Gigaset SL910. Moeiteloos navigeren door middel van aanraking van het grote full touch display. Met de Gigaset SL910 met full-touch user interface wordt bellen een plezier. Het ruime, 3,2“touch display is erg gemakkelijk te lezen en biedt eenvoudige navigatie. De gebruikersinterface geeft snel toegang tot een breed scala aan belfuncties, waardoor thuis bellen meer is gestroomlijnd dan ooit. En de hoge kwaliteit, echt metalen handset en de lader creëren een elegant, stijlvol design. Met de gesprekstijd tot 14 uur en de standby-tijd van maximaal 200 uur, kun je genieten van lange gesprekken. Full-touch gebruikersinterface voordelen. De gebruikersinterface van de Gigaset SL910 bevat vele slimme functies die thuistelefonie klaarstoomt voor de toekomst. Met drie verschillende beginschermen vind je moeiteloos de tools die je nodig hebt. 1 scherm om te bellen, 1 scherm voor berichten, en 1 scherm die je zelf kunt samenstellen. Je hebt volledige vrijheid om de functies hierin te plaatsen die het best past bij jouw behoeften; de kalender, klok, directory en nog veel meer. Foto beller ID maakt inkomende bellers direct herkenbaar. Het adresboek biedt ruimte aan 500 vCards, elk met maximaal 8 telefoonnummers. Mis nooit meer een afspraak met de kalender en wekker functies. Met al deze functies die beschikbaar zijn op het touchscreen, wordt thuis bellen een nieuwe ervaring op topniveau.

Artikelnummer: S30852-H2300-M101 Categorieën: ,

Beschrijving

 • Designtoestel met echt metalen frame en lader
 • Groot en gebruiksvriendelijk 3.2“ full touch display
 • Full touch user interface voor een snelle, eenvoudige navigatie
 • Drie startschermen: belscherm, berichtenscherm en aanpasbaar scherm
 • Gebruikersvriendelijke menustructuur met icons
 • Oproeplijsten met directe, one touch bediening d.m.v. foto’s van contactpersonen in het beginscherm
 • Eenvoudig te gebruiken adresboek voor maximaal 500 vCard-vermeldingen
 • Bluetooth ® en mini-USB voor synchronisatie, downloads en draadloze headset-aansluiting
 • Aanpasbare beltoon melodieën en screensaver foto tonen door middel van eenvoudige downloads van geluids-en beeldbestanden
 • Gesprekstijd/standby-tijd van maximaal 14/200 uur biedt 3 dagen standaard gebruiksduur zonder op te laden
 • Kalender, wekker en kamer-monitoring functies