/ / / PortaDial GSM Interface V1 NIEUW!!!

PortaDial GSM Interface V1 NIEUW!!!

950,00

De GSM Interface V1 is ontworpen op basis van de Interface type 6. Het enige verschil tussen deze twee Interfaces is dat Interface type 6 via een netlijn of toestelpoort moet uitbellen en de GSM Interface V1 belt uit via een Dual-Band GSM-module (dus geen telefoonlijn nodig). Op de GSM Interface V1 kunnen maximaal 4 deurtelefoons worden aangesloten. Per deurtelefoon kan er een vrij-inspreekbare tekst weergegeven worden en kan er een telefoonnummer geprogrammeerd worden. Tevens kunnen er vier potentiaal vrije contacten geschakeld worden door op de #-toets van het gekozen telefoontoestel te drukken.

De Interface wordt geleverd inclusief externe antenne. De GSM Interface functioneert niet zonder deze antenne.

Artikelnummer: 3003GSM1 Categorie:

Beschrijving

De GSM Interface V1 is een apparaat dat zelf een ingesteld nummer belt als er iemand op de knop drukt van één van de 4 aangesloten deurtelefoons. Dit nummer is vrij programmeerbaar. Voor iedere deurtelefoon kan er een telefoonnummer geprogrammeerd worden. Hierdoor is het ook mogelijk om de deurtelefoon naar uw GSM te laten doorverbinden. Er is per deurtelefoon een ingebouwd TDK-Relais aanwezig. Hiermee kan tijdens de verbinding de deur worden geopend door middel van het indrukken van de #-toets op uw telefoontoestel. De verbinding wordt verbroken door de hoorn van het toestel neer te leggen, zodat de Interface direct afschakelt.

Men kan ook zelf naar de Interface toe bellen om een verbinding te krijgen met de deurtelefoon of om de telefoonnummers op afstand te kunnen programmeren. Als optie is de Interface eventueel uit te voeren met een dag/nacht stand. Hiervoor wordt een ingang op de Interface gecreëerd die doormiddel van een potentiaalvrij contact kan worden geactiveerd.

Deze GSM Interface V1 heeft 6 teksten onderverdeeld in:

 • 1 Algemene meldtekst, die aan de bezoeker wordt weergegeven voordat het nummer wordt gekozen.
 • 4 Meldteksten, voor iedere deurtelefoon één, die aan de ontvanger wordt weergegeven zodat deze weet welke deurtelefoon actief is.
 • 1 Algemene meldtekst, die aan de bezoeker wordt gegeven wanneer het gebelde nummer niet beantwoord wordt. Hierin kan medegedeeld worden wat dan te doen.

Deze 6 teksten zijn vrij inspreekbaar en iedere tekst is afzonderlijk aan of uit te zetten.

Faciliteiten:

 • Vrij programmeerbaar telefoongeheugen voor 4 telefoonnummers van maximaal 19 tekens.
 • Eenvoudige programmering met een TDK-telefoontoestel.
 • Op afstand te programmeren door in te bellen op de Interface.
 • Programmeerbare pincode voor toegang na inbellen en voor het programmeren.
 • Vier deuropener contacten welke 6A kunnen schakelen met instelbare tijdsduur 0-9 seconden.
 • 6 Vrij inspreekbare meldteksten.
 • Tijdsduur voor het ingedrukt houden van de belknop, voordat de Interface actief wordt.
 • Instelbare maximale verbindingstijd.
 • Volledige detectie voor bezettoon, spraak enzovoorts ten behoeve van automatisch kiezen.
 • Op afstand aan en uit te zetten.
 • Geschikt voor het kiezen naar: Tone-Only, Semadigit, Buzzers en autotelefoon.
 • Dag/nacht stand (optioneel).

GSM Interface V1 in combinatie met een PortaDial Type 1A en 1B
In plaats van 4 deurtelefoons met 1 drukknop kunnen er ook 2 deurtelefoons met 2 drukknoppen of 1 deurtelefoon met 4 drukknoppen aangesloten worden

De werking zal dan als volgt zijn:
Voor iedere drukknop kan er een telefoonnummer en identificatietekst geprogrammeerd worden. Wordt er op één van de drukknoppen gedrukt, dan zal de bezoeker de algemene welkomsttekst te horen krijgen. Deze tekst kan bijvoorbeeld luiden: “Een ogenblik geduld a.u.b. u wordt doorverbonden.”

Tijdens deze tekst kiest de Interface al het voorgeprogrammeerde nummer. Dit kan een interntoestelnummer zijn, een externnummer of zelfs een autotelefoonnummer. Wordt er opgenomen bij het gebelde nummer, dan zal deze persoon de desbetreffende identificatietekst te horen krijgen waarna een spreek-, luisterverbinding tot stand komt met de deurtelefoon. Men kan nu de deur automatisch openen door op de #-toets te drukken van het telefoontoestel om de bezoeker binnen te laten. Wil men meerdere contacten kunnen sturen tijdens deze verbinding dan is de Interface zo te programmeren dat alle 4 de contacten bedient kunnen worden.

Men kan deze contacten dan bedienen door respectievelijk een 1, 2, 3 of 4 te drukken op het telefoontoestel.
De verbinding met de deurtelefoon kan verbroken worden door de hoorn neer te leggen, zodat de Interface afschakelt op bezettonen of een kiestoon of men kan de verbinding direct verbreken door een *-toets te drukken voordat de hoorn neergelegd wordt.