/ / / Samsung Galaxy Xcover 4 Black

Samsung Galaxy Xcover 4 Black

185,00

De Samsung Galaxy XCover is stof- en waterdicht (I68) en heeft een 13 MP achtercamera en 5 MP voorcamera, verwijderbare batterij, 16 GB  geheugen en extra RAM (2 GB). Een LCD scherm van 5″, enkele SIM (Micro SIM).

Note: Mer levert geen smartphones aan privé personen!

Levering onder voorbehoud van typfouten en prijswijzigigen.

Mer levert diverse merken/types Smartphones. In onze webshop staan de meest gangbare toestellen. Op verzoek kunnen wij ook andere merken/types leveren. Neem hiervoor contact op met verkoop@merict.nl of 038-3766222.

 

 

Artikelnummer: 873859 Categorie:

Beschrijving

De Samsung Galaxy XCover 4 is speciaal ontworpen voor degenen die hun toestel nodig hebben in vrij extreme omstandigheden. Toch doet het toestel de Samsung Xcover-lijn eer aan met een robuust uiterlijk. Bovendien kun je de smartphone in alle omstandigheden snel en eenvoudig bedienen dankzij de ‘glove mode’ (het scherm is te bedienen met handschoenen). Bepaalde toetsen op de Xcover 4 zijn te personaliseren. Zo heb je snel toegang tot je meest gebruikte apps zoals de LED-zaklamp en camera en optimaliseer je de gebruikservaring op de smartphone.

De Samsung Xcover 4 is stof- en waterdicht (IP68) en heeft een verbeterde 13 MP achtercamera en 5 MP camera aan de voorkant. De verwijderbare batterij heeft een langere levensduur. Door meer geheugen (16 GB) en extra RAM (2 GB) is de Xcover 4 krachtiger en kun je meer data opslaan.

Samsung KNOX 2.7 is ingebouwd in de Xcover 4, zo is veiligheid gegarandeerd. Efficiency, prestaties en bruikbaarheid zijn optimaal met Android 7.0 Nougat OS en MIL-STD 810G certificatie. Al met al is de Xcover 4 een stevige en stoere smartphone.