Hospitality

Specialist in de Hospitality branche

SPIE ICT Solutions is een System Integrator op het gebied van communicatie oplossingen, IT en netwerktechnologieën in de hospitality branche. SPIE is SMART Hospitality Partner van NEC, wereldwijd marktleider in de hospitality branche die voorziet in de behoeften van hotels, event centers, cruiselines en reisorganisaties. Door het samenvoegen van communicatie oplossingen, IT en netwerktechnologieën wordt aan hotels een oplossing geboden die voldoet aan de huidige wensen en eisen.

Staff Mobility

Uw medewerkers bewegen zich door het hele pand. Efficiënte communicatie tussen medewerkers verhoogt de productiviteit en ook de veiligheid. SPIE adviseert over het meest geschikte draadloze netwerk en bijbehorende alarmering- en work-flow management systemen.

Front-office

Eén van de belangrijkste issues bij de levering en installatie van een telefooncentrale in een hotel is de koppeling met het Front Office systeem, ook wel PMS systeem genoemd. Voorbeelden van PMS leveranciers zijn Fidelio, Amadeus en Hotel Concepts. SPIE heeft meer dan 20 jaar ervaring en expertise in het koppelen van deze PMS-systemen.

Wifi

Gasten in een hotel maken zelden gebruik van ‘naar buiten bellen’ maar daarentegen is een goed WiFi netwerk uitgegroeid tot een musthave. SPIE biedt WiFi oplossingen speciaal voor hotelomgevingen. Betrouwbaar, Flexibel, Eenvoudig en Veilig.

Kennis en ervaring

We rekenen een groot aantal hotel (ketens) tot onze klanten. Bekende namen zijn bijvoorbeeld Hilton, Starwood, Van der Valk Hotels en WestCord Hotels. SPIE heeft veel kennis en ervaring in de hospitality markt en weet wat er gevraagd wordt van een leverancier. Ook zijn we op de hoogte van de diverse brand standards en van de do’s en dont’s in een hotel.