Van der Valk Hotel

Home / Cases / Van der Valk Hotel Eindhoven

Van der Valk Hotels & Restaurants is uitgegroeid tot een hotelketen met wereldwijd 93 hotels en restaurants. Hiermee is Van der Valk Hotels & Restaurants het grootste horeca concern van Nederland. In de Van der Valk Hotels & Restaurants werken ongeveer 10.000 personeelsleden. Van der Valk Eindhoven is een modern 4-sterrenhotel, gebouwd op een familietraditie die teruggaat tot 1862.

"Met NEC's SV8300 en Business ConneCT hebben we een hoogwaardig, modern communicatieplatform waarmee onze bereikbaarheid sterk is verbeterd"

De oplossing

Met de combinatie van een NEC IP platform en de Business ConneCT applicatie heeft Van der Valk Hotel Eindhoven een hoogwaardig, modern en flexibel communicatieplatform op basis van VoIP. Gasten worden professioneel te woord gestaan. De bereikbaarheid van medewerkers en afdelingen is sterk verbeterd. Wachtrijen zijn verkort door een snellere beantwoording van oproepen. Door hergebruik van hardware werd een kostenbesparing gerealiseerd.
De aanname van reserveringen is aanzienlijk efficiënter geworden. In Business ConneCT UC is bij een inkomend gesprek inzichtelijk of het om een gast gaat die eerder in het hotel heeft overnacht. Noodzakelijke informatie is direct voorhanden om de aanname van een nieuwe reservering significant sneller te verwerken. Gesprekken zijn klantvriendelijker geworden en worden sneller en efficiënter afgehandeld.

Ook interresant:
  • (Wereldwijde) High end expertise
  • Nuchtere kijk op ICT
  • Maatwerk oplossingen