Wilt u de stap maken om uw huis te kopen?

Woonstede Woningcorporatie

Home / Cases / Woonstede Woningcorporatie

De uitdaging

Woonstede helpt zo veel mogelijk starters, jonge gezinnen, uitbreidende gezinnen, uit elkaar gaande gezinnen en senioren om een plek te vinden waar ze kunnen ontspannen en lekker kunnen leven. Want een fijn thuis is uw goed recht! Heeft u om welke reden dan ook een beetje extra steun of hulp nodig? Ook dan hebben wij een thuis voor u. En wilt u de stap maken om uw huis te kopen? Ook dat maken wij mogelijk.

"Waar u zich thuis voelt, is persoonlijk. Daarom hebben we huizen in alle soorten en maten in verschillende wijken in de gemeenten Ede en Scherpenzeel."

De oplossing

Waar u zich thuis voelt, is persoonlijk. Daarom hebben we huizen in alle soorten en maten in verschillende wijken in de gemeenten Ede en Scherpenzeel. En ook al is de keuze in Wageningen en Woudenberg beperkt, ook daar helpen we u graag aan uw thuis.

We knokken voor een reële huurprijs. Een goed thuis neemt zorgen weg in plaats van dat het zorgen oplevert. Dit doen we door slim te investeren, goedkoop te bouwen en goed en efficient te onderhouden. Maar ook door ons in te zetten voor lagere kosten voor warmte en elektra. En we doen dit graag samen met u.

Ook interresant:
  • (Wereldwijde) High end expertise
  • Nuchtere kijk op ICT
  • Maatwerk oplossingen