Home / Expertises / Connect

Connect

Mensen verbinden is hun wereld verbreden

Connect is een dienst waarbij connectivity, hoge beschikbaarheid, naadloze integratie, eenvoudig beheer, de juiste prijs/kwaliteitverhouding en de beste security richtlijnen centraal staan. SPIE Connect verbindt uw organisatie met internet, glasvezel en SIP trunks. Maar ook de interne connectiviteit met installatie, service en beheer van uw LAN, Wifi of DAS netwerk. SPIE Connect zorgt ervoor dat elk device binnen uw organisatie is verbonden en kan communiceren binnen en buiten uw organisatie.

WiFi as a Service (WaaS)

Met WiFi as a Service (WaaS) dienst leveren wij u vanuit de cloud een hoogwaardig en centraal gemanaged WiFi netwerk, waar ook ter wereld. U hoeft dus geen grote investering vooraf te doen. SPIE Connect biedt een WiFi Portal die er voor zorgt dat uw klanten, medewerkers en gasten van een veilig en betrouwbaar WiFi netwerk gebruik kunnen maken.

Breedband Services

SIP Trunk is de koppeling van uw IP Voice platform met de buitenwereld over het Internet protocol, een betrouwbare en voordelige manier van communiceren. Met glasvezel bent u verzekerd van voldoende bandbreedte om de toekomstige connectiviteitsbehoeften aan te kunnen. SPIE verzorgd een soepele migratie naar een hogere prijs/kwaliteitverhouding van uw verbindingen.

Cabling Solutions

Cabling Solutions biedt u alle diensten welke noodzakelijk zijn om connected te blijven. Denk hierbij aan databekabeling, telefoniebekabeling, patchmanagement, fiber technologie, WiFi metingen en het realiseren van Wifi en DAS netwerken.

Mobiele abonnementen

Tegenwoordig zijn medewerkers steeds vaker onderweg of op locatie aan het werk. Het is dan wel van belang dat medewerkers bereikbaar zijn voor collega's of klanten. Met de mobiele abonnementen van SPIE bieden wij u kwaliteitsnetwerk tegen scherpe tarieven. Omdat SPIE gebruik maakt van gerenommeerde netwerkproviders kunt u rekenen op een betrouwbaar platform. Of uw bedrijf nu uit 20 of 200 medewerkers bestaat, er is altijd een passende oplossing voor uw bedrijf.

  • (Wereldwijde) High end expertise
  • Nuchtere kijk op ICT
  • Maatwerk oplossingen