Home / Expertises / Voice

Voice

Businesscontact binnen (h)oorafstand

SPIE Voice is een totaal leverancier met een range aan diensten die zowel separaat als een integrale voice oplossing kan bieden, die naadloos integreren binnen uw eigen Voice omgeving. Van verbindingen, abonnementen naar zowel vaste telefonie oplossingen uit de cloud als mobiele dienstverlening inclusief Enterprise Mobility Management diensten. Kortom bereikbaarheid, security en keten oplossingen in de breedste zin van het woord.

Cloud Voice Services

Cloud Voice Services is de integratie van verbindingen, Unified Communications functionaliteiten en Mobiele diensten. Drie componenten die gezamenlijk ??n Cloud Voice Services oplossing bieden. SPIE zorgt voor een end-to-end oplossing. Hierbij maakt SPIE gebruik van premium partners die leiders in de markt van UC- en infra oplossingen zijn. Is uw bedrijfsproces of voice-omgeving niet geschikt voor de cloud? Geen probleem. Met de On-Premise Voice Services biedt SPIE-ICT Voice u ook een betrouwbare telefoniewerkplek doordat wij het beheer en onderhoud volledig van u overnemen. Onze specialisten zijn gecertificeerd voor bijna alle leidende PABX fabrikanten.

EMM Services

Enterprise Mobility Management is de tooling waarmee sturing, monitoring en vooral security plaats vindt van alle apps, content en mobiele hardware die door of namens uw organisatie operationeel is bij gebruikers, medewerkers en partners. EMM Services levert na een adviestraject de tooling, deployment en exploitatie diensten. Een end-to-end dienstverlening zodat u in controle blijft.

On-Premise Voice Service

Met On-Premise Voice Service biedt SPIE-ICT u een betrouwbare telefooncentrale op locatie, die SPIE-ICT volledig voor u beheert en onderhoudt. Op deze manier bent u altijd en overal bereikbaar, of dit nu op kantoor of onderweg is. Met de telefooncentrale kunt u snel en eenvoudig uw telecomkosten omlaag brengen en zijn medewerkers bereikbaar op ??n telefoonnummer. Door de eenvoudige werking is het minder snel nodig om contact op te nemen met de helpdesk.

Mobile Voice Services

Een professionele telefonie werkplek bevat een integratie van zowel vast als mobiel. Met de Mobile Voice Services zorgen wij voor de migratie, levering, beheer en kostenbewaking van uw mobiele abonnementen. Ook het logistieke leveringsproces van uw devices en accessoires inclusief reparatieservice kunnen wij u uit handen nemen.

  • (Wereldwijde) High end expertise
  • Nuchtere kijk op ICT
  • Maatwerk oplossingen