Cloud Migratie

Onze professionals begeleiden u graag naar de cloud met zowel uw werkplekken als uw telefonie omgeving. Dit kan naar de Public Cloud, Private Cloud, Shared Private Cloud of Hybride Cloud (mix van Cloud en On-premisse).

CLOUDSUITE OFFICE365

Naast de traditionele online werkplek, gebaseerd op Citrix, heeft SPIE ook de CloudSuite ontwikkeld. Met deze gebruikersvriendelijke schil voor Microsoft Office365, gecombineerd met centrale bedrijfsapplicaties, biedt dit uw systeemgebruikers veel gebruikersgemak!

Enkele voorbeelden:

  • Al uw data staat in SharePoint in plaats van op een klassieke fileserver.

  • Integratie van uw fileserver in SharePoint blijft mogelijk.

  • De trage en complexe standaard Microsoft interface van Sharepoint is vervangen door een snelle en gebruikersvriendelijke interface.

  • Het Single Sign On kunnen opstarten van centrale bedrijfsapplicaties (dus zonder opnieuw in te loggen, mits de applicatie dit ondersteund).

  • Indien u gebruik maakt van fat clients (pc’s en laptops) blijft Office en alle webapplicaties lokaal werken, dus de gebruiker ervaart maximale performance.

  • Hardware en Operating System onafhankelijk, dus op iedere device (pc, laptop, smartpone, tablet) dezelfde look-and-feel.

De CloudSuite vergt wel een andere manier van werken, met name op het gebied van data management. Wanneer u kiest voor deze optie, is het raadzaam hiervoor een speciaal project op te starten waarbij gebruikerstraining een belangrijk aspect is.