Meer productiviteit

Wij zijn ervan overtuigd dat een goed ingerichte IT omgeving de productiviteit verhoogd. Onze Business Consultants adviseren u graag hoe uw uptime te vergroten, uw bereikbaarheid te verbeteren en de onderlinge samenwerking te bevorderen. Hiervoor hanteren we o.a. de volgende technieken:

WIFI AS A SERVICE (WaaS)

Met WiFi as a Service (WaaS) dienst leveren wij u vanuit de cloud een hoogwaardig en centraal gemanaged WiFi netwerk, waar ook ter wereld. U hoeft dus geen grote investering vooraf te doen. SPIE biedt een WiFi Portal die er voor zorgt dat uw klanten, medewerkers en gasten van een veilig en betrouwbaar WiFi netwerk gebruik kunnen maken.

SIP TRUNK BREEDBAND SERVICES

SIP Trunk is de koppeling van uw IP Voice platform met de buitenwereld over het Internet protocol, een betrouwbare en voordelige manier van communiceren. Met glasvezel bent u verzekerd van voldoende bandbreedte om de toekomstige connectiviteitsbehoeften aan te kunnen. SPIE verzorgd een soepele migratie naar een hogere prijs/kwaliteitverhouding van uw verbindingen.

MOBIELE ABONNEMENTEN

Tegenwoordig zijn medewerkers steeds vaker onderweg of op locatie aan het werk. Het is dan wel van belang dat medewerkers bereikbaar zijn voor collega’s of klanten. Met de mobiele abonnementen van SPIE bieden wij u kwaliteitsnetwerk tegen scherpe tarieven. Omdat SPIE gebruik maakt van gerenommeerde netwerkproviders kunt u rekenen op een betrouwbaar platform. Of uw bedrijf nu uit 20 of 2000 medewerkers bestaat, er is altijd een passende oplossing voor uw bedrijf.

UNIFIED COMMUNICATIONS

Unified Communications, vaak afgekort tot UC, verwijst naar de manier waarop verschillende soorten digitale communicatietools met elkaar communiceren en samenwerken. Als onder andere telefoongesprekken, webconferenties, sms en e-mail met elkaar worden verenigd, kunnen gebruikers gegevens delen en inzien, en in realtime met elkaar samenwerken. Of u nu een grote onderneming of een klein bedrijf hebt, met de juiste UC-oplossing kunt u uw bedrijfsprocessen naar een hoger niveau tillen. Verbeter de samenwerking, verhoog de productiviteit, stimuleer mobiliteit en geef de gebruikersbeleving een boost.