Kernwaarden

expertise

SPIE ICT Solutions is onderdeel van SPIE Nederland die wereldwijd, met meer dan 38000 medewerkers, innovatieve en duurzame oplossingen realiseert die de dagelijkse leef- en werkomgeving verbeteren. Onze expertise is gericht op de toekomst. Wij bieden de noodzakelijke kennis en slagkracht om grote stappen voorwaarts te zetten.

 

innovatief

De wereld veranderd razendsnel. Wij kijken naar de toekomst met een optimistische blik. Door nieuwe technologische ontwikkelingen zijn wij steeds beter in staat oplossingen te realiseren voor huidige problemen. Wij houden van de uitdaging om problemen om te buigen naar oplossingen. We love the future!

 

verbinden

Door in te zetten op verbetering van connectiviteit tussen mensen en bedrijven dragen wij bij aan het verder ontwikkelen van onze maatschappij. Door mensen dichter bij elkaar te brengen ontstaan er nieuwe en betere kansen om oplossingen te bedenken voor vragen die ons vandaag bezig houden. Verbind en ontwikkel, dat is waar wij in geloven.

 

samen

De beste oplossing voor een probleem creëer je als team. Door samen vanuit verschillende gezichtsvelden naar een probleem te kijken vindt je vaak de beste oplossing. Daarom sparren wij graag met onze klanten. De synergie die ontstaat uit de koppeling van specifieke sectorkennis aan specialistische expertise van SPIE ICT Solutions is voor veel klanten een echte eyeopener.