Actueel

ONZE MAATREGELEN OMTRENT COVID-19

Het Coronavirus houdt de gemoederen erg bezig in Nederland. De situatie brengt onzekerheid met zich mee en vanzelfsprekend maken wij ons ook zorgen over de consequenties. Desondanks zullen we ervoor zorgen dat u de service van ons kunt verwachten die u gewend bent.

WELKE MAATREGELEN HEBBEN WE GETROFFEN?
We bevinden ons in een situatie die met het huidige verloop van het virus nog volop in beweging is. We volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM en de overheid op, waarbij de gezondheid van onze medewerkers, partners en klanten voorop staat. We hebben daarom besloten om, daar waar mogelijk vanuit huis te werken om verdere verspreiding van het coronavirus zoveel als mogelijk tegen te gaan. Daarnaast bezoeken wij onze klanten op dit moment alleen als dit echt noodzakelijk is.

WAT KUN JE VAN ONS VERWACHTEN?
We werken vanuit onze mogelijkheden. Dat betekent dat we bereikbaar blijven tijdens onze openingstijden, dus voor vragen, problemen of storingen kunt u ons gewoon bereiken. De ontwikkelingen en de getroffen maatregelen rondom het Coronavirus kunnen echter invloed hebben op onze reactiesnelheid. Omdat we op dit moment klantbezoeken proberen te voorkomen, bekijken we of we op afstand onze afspraken kunnen uitvoeren. Betreft het een afspraak zonder hoge prioriteit, dan zullen we de afspraak verplaatsen.

Deze maatregelen gelden in ieder geval tot nadere berichtgeving.