Horizonverbreders

Met technologie kunnen wij samen de wereld mooier maken. Onze techniek en kennis brengt mensen dichter bij elkaar zodat we samen oplossingen kunnen zoeken voor problemen die ons vandaag nog bezig houden. Des te beter we communiceren, des te sneller we bij de oplossing zijn voor een nu nog ogenschijnlijk onoplosbaar probleem. Door de horizon van klanten te verbreden met onze ict-oplossingen maken we de wereld voor iedereen bereikbaar en creëren we kansen die voorheen voor onmogelijk werden gehouden. SPIE-ICT, Horizon verbreders.

kennis

Expertise gericht op de toekomst. Wij bieden de noodzakelijke kennis en slagkracht om grote stappen voorwaarts te zetten. Deze kennis maken wij praktisch en inzichtelijk, zodat u zelf de beste keuze voor uw onderneming kunt maken. SPIE-ICT is onderdeel van multinational SPIE, die wereldwijd innovatieve en duurzame oplossingen realiseert die de dagelijkse leef- en werkomgeving verbeteren.

innovatief

Problemen ombuigen naar oplossingen, dat is de kracht van innovatie. De wereld verandert razendsnel. Ook uw branche ondervindt de kracht van ICT elke dag opnieuw. Maar hoe laat je ICT voor je werken? Hoe gebruik je ICT voor betere prestaties dan de concurrenten? Antwoorden op deze vragen en andere inzichten in innovatie, vindt u bij onze experts. Verstand van ICT en zicht op de toekomst. Daar komt u verder mee.

vertrouwen

Uw data is uw kostbaarste bezit, daar zijn wij ons iedere minuut van de dag van bewust! Wij snappen daarom ook dat uw vertrouwen in ons het belangrijkste is van we van u kunnen krijgen. Transparante communicatie en betrokkenheid zijn daarom ook van essentieel belang!

samenwerken

De beste oplossingen creëer je als team! Daarom zetten wij onze expertise in om uw medewerkers eenvoudig en efficiënt te laten samenwerk. Ook dit doen we weer samen: u weet alles van uw branche en uw klanten, wij weten alles van de techniek en hoe dit u kan faciliteren.

Zo verbreden wij uw horizon

Het is onmiskenbaar, ICT veranderd onze wereld. Wij geloven dat deze zekerheid onze maatschappij zal helpen antwoorden te vinden op vragen die nu nog onoplosbaar lijken. Wij leveren graag een relevante bijdrage aan deze horizonverbreding. Hoe? Hieronder vindt u een beknopte opsomming van onze krachten.

  • Expertise voor toekomstbestendig ict oplossingen
  • Innovatiepower door kennis en slagkracht
  • (Inter)nationale ervaring met key-performers in business
  • Pragmatische aanpak en uitvoering door specialisten
  • Teamwork, maar 1 aanspreekpunt voor de opdrachtgever
  • (Wereldwijde) High end expertise
  • Nuchtere kijk op ICT
  • Maatwerk oplossingen