Over SPIE-ICT

SPIE ICT Solutions is een business unit van SPIE Nederland B.V. welke weer een onderdeel is van de SPIE SA groep. SPIE SA is in 38 landen actief in de dienstverlening en productlevering. Door een netwerk van 600 regionale vestigingen in Europa zijn we altijd dichtbij de klant. SPIE SA, gevestigd in Cergy, Frankrijk heeft een omzet van ruim 6,7 miljard euro (2018) en meer dan 46.000 medewerkers. SPIE Nederland B.V. is onderverdeeld in vier divisies: Smart city, Energies, e-fficient buildings en Industry services:

SPIE ICT Solutions valt onder de divisie “e-fficient buildings” en kent zo’n 100 fte die landelijk opereren vanuit de vestigingen Hoogezand, Heerenveen, Zwolle, Amsterdam en Eindhoven. De business unit profileert zich als een merkonafhankelijke en betrouwbare marktpartij voor de (groot -) zakelijke markt op het gebied van ICT, Voice en
Connectivity. Met haar jarenlange expertise rondom advies, installatie en service & beheer bij toonaangevende
bedrijven heeft SPIE ICT Solutions unieke portfolio ontwikkeld. Het portfolio bestaat uit een range aan
diensten die zowel separaat als integraal kunnen worden aangeboden.

Het portfolio van SPIE ICT Solutions is opgedeeld in de volgende productgroepen: Workspace, Connect en Voice SPIE ICT Solutions heeft zichzelf hoge kwaliteitseisen opgelegd op het gebied van bedrijfsprocessen, milieu, (data) veiligheid en personeel. Zo zijn wij in het bezit van de volgende kwaliteitskeurmerken:


✓ ISO-9001 bedrijfsprocessen
✓ ISO-14001 duurzaam ondernemen
✓ ISO-27001 data beveiliging
✓ OHSAS-18001 arbeidsomstandigheden
✓ VCA veilig werken