Actueel

SPIE WORDT PARTNER VAN WORKSPACE365

SPIE ICT Solutions is partner geworden van Workspace365 en kiest daarmee voor een innovatieve richting betreffende haar cloud werkplekken.

Kennis, innovatie, vertrouwen en samenwerken staan hoog in het vaandel bij SPIE ICT Solutions. Daarbij richten ze zich op de toekomst. De innovatie experts houden zich dagelijks bezig met problemen ombuigen naar oplossingen. Met Workspace 365, dat zij CloudSuite genoemd hebben, willen zij een complete digitale werkplek aanbieden. ‘’Doordat gebruikers inloggen via internet op een speciaal voor hen gemaakte veilige portaal, krijgen ze de desktop aangeboden zoals ze dat gewend zijn van het werken met een lokale werkplek. Hierdoor zien ze geen verschil, waardoor uitgebreide gebruikerstrainingen na migratie niet noodzakelijk zijn’’, aldus Nico Lockhorn, directeur bij SPIE ICT Solutions.

Ze hebben de noodzakelijke kennis en slagkracht om grote stappen voorwaarts te zetten. ‘’De transparante communicatie en betrokkenheid met klanten is iets wat ze uniek maakt. Hierdoor winnen ze zeker het vertrouwen van de klant. Wij zijn blij met een partner als SPIE ICT Solutions’’, aldus Gijs van Hees, Success Maker bij Workspace 365.