Actueel

STARK EN SPIE TEKENEN CONTRACT VOOR LEVERING VAN KPN TELFORT ABONNEMENTEN

Op 4 september hebben Saskia Hertog (directeur Stark) en Nico Lockhorn (directeur SPIE ICT Solutions) het contract getekend voor het leveren van 174 KPN Telfort mobiele abonnementen. SPIE is na een meervoudige onderhandse aanbesteding op basis van prijs/kwaliteitverhouding als beste partij voor Stark uit de bus gekomen. Met name de regionale aanwezigheid, de sterke SPIE organisatie, het brede dienstenpakket en het klantgericht ontzorgen gaven naast een zeer scherpe prijs de doorslag bij de keuze voor SPIE.

Stark is gevestigd te Hoogeveen en is een gemeenschappelijke regeling van de gemeenten Midden-Drenthe, Hoogeveen en De Wolden. Stark is een leerbedrijf voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en gelooft dat iedereen talent heeft. Ze ondersteunen de ontwikkeling van deze talenten en dit leidt tot duurzaam werk. Stark levert o.a. diensten voor de productie, schoonmaak, postbezorging, beheer openbare ruimte, horeca en logistiek.

SPIE ICT Solutions is een business unit van de multinational SPIE. De business unit is gespecialiseerd in het leveren van managed (cloud) werkplekken en voice oplossingen. Daarnaast beschikt de business unit over een landelijk opererende consultancy afdeling met brede expertise op het gebied van ICT projecten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Frank Lunenborg, salesmanager / inkoper Stark (f.lunenborg@wijzijnstark.nl)
Ulco Heitbrink, senior accountmanager SPIE (ulco.heitbrink@spie.com)